10 weken #bellehealthchallenge

Stel je de wereld voor waarin je lekker in je vel zit, tevreden bent met je lijf en je boven al energiek en fit voelt. Dat je met de zomer in het vooruitzicht zorgeloos kunt genieten van de zomerzon. Zonder bikini-stress misschien? Maar in ieder geval met meer zelfvertrouwen en een goed gevoel over je lijf.

Dat goede gevoel over je lijf kun je bereiken met gezonde leefstijl en het zetten van kleine stappen in de juiste richting. Welke stappen dat zijn, laten we je zien tijdens de 10 weken houden we 10 challenges die jou voorbereiden op een #bellehealth resultaat!

Zet de 1e stap
Spreekt dit je aan? Zet dan nu de eerste stap en doe mee met onze Belle health Weken. Geef je op via foodiebellehealth en ontvang een printable met een overzicht van de wekelijkse challenges en volg onze facebookpagina voor motivatie, tips en recepten.

Maandag 1 april gaan we van start. Dus meld je aan en doe mee!

Maar er is meer!


3 opties:
1. print deze en volg Belle Health FB elke week 1 opdracht en 1 tip per week

2. #10wekenbellehealth VIP (€ 75,-) Vergoeding via aanvullende zorgverzekering
– Start healthcheck- workshop 1 april om 20.30 uur
– 3 inloop healthchecks (kort: geen bloeddruk, cm’s en foto)
– Je eigen plan aangepast op je doel!
– 4 weekmenu’s met variatielijst
– Receptboek (meer dan 100 recepten) op pdf
– Workshop: ” Hoe maak ik mijn eigen weekmenu? “
– Workshop: “Supermarkt safari”
– Samen wandelen
– Gebruik van de besloten BelleHealthApp, daarin komt elke dag een tip of informatie passend bij de challenge van de week.
– WINactie (2x)
– Eind healthcheck
– Naast dit pakket zullen er nog passende evenementen plaats vinden waaraan jij als VIP met korting/gratis kan deelnemen!

3. #10wekenbellehealth online ( € 25,- ) vergoeding via aanvullende zorgverzekering
– Gebruik van de besloten BelleHealthApp, daarin komt elke dag een tip of informatie passend bij de challenge van de week.
– Je eigen plan aangepast op je doel!
– 4 weekmenu’s met variatielijst
– WINactie (2x)
– Receptboek op pdf

De kosten voor het zijn € 25,- of € 75,- ( dus maar € 2,50-7,50 per week) of helemaal gratis, want er is vergoeding via de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Dit is afhankelijk van jou verzekering. Meer informatie hierover? Neem dan even contact met ons op.