Feestje op je bord

Belle health start afslanken met een feestje op je bord

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Belle health gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die belle health voert met de overkoepelende beroepsvereniging, laat Anoek Meijer zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is.

Negen uitdagingen om gezonder te eten

Belle health: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”. Dat doet Belle Health onder andere via https://www.facebook.com/bellehealthanoek/  en/of www.bellehealth.nl.

Bezoek de BGN  op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende beroepsvereniging neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 23 t/m 29 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een swingende standactie waarmee zomerse prijzen te winnen zijn.

Persoonlijk advies

Belle Health biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Feestje op je bord’ heeft belle health op dit moment een speciaal aanbod. Tijdens de campagne krijg je 10% korting op het kickstartpakket!

——————————————————————————————————————–