Belle Health – Positief@work

INVESTEER IN JEZELF (en je doel) EN NIET IN ………..
Sprookjes!!! Denk logische na, dingen die te mooi klinken om waar te zijn, zijn veelal ook gewoon te mooi om waar te zijn. Een poedertje dit, een pilletje zo, de oplossing? Nee, je leefstijl veranderen is de oplossing, want elk (crash) dieet werkt…. maar als je niks blijvend verandert, blijf je jojoën daarom is een persoonlijk plan ook zo belangrijk.

Het moet bij jou pssen qua leefstijl, tijd, gezinssituatie, werk, huidige beweegpatroon enz.
Veel mensen beginnen fanatiek bij een sportschool (meestal ook meteen voor een jaar #stokachterdedeur), nieuwe sportkleding, duur sporthorloge, inschrijven voor een( hardloop)wedstrijd, starten met een crashdieet en dit alles zonder echt plan. als het maar een quickfix is! Je gaat heel hard je best doen en het gaat heel mooi, maar je geeft na een poos het op, omdat het niet bij je past! Wat je deed was onrealistisch. Niet passend bij jou!

Dus leefstijl veranderen is toch een niet echt spannend verhaal, maar wel functioneel en nee ook niet heel snel, maar ja het is er ook niet in 1 dag zo ver gekomen! En ja, je zult er zelf je best voor moeten doen en ja, soms zul je een keer iets over moeten slaan, maar ja dat is jou keus en die kan niemand voor jou maken of uitvoeren!

Ik kan jou alleen helpen, een plan op te zetten en tips & tricks geven, om jou jouw doel te helpen bereiken op een manier die bij jou past en die je kunt volhouden, maar je zult dingen zelf moeten veranderen en het al helemaal zelf doen!

Dus geen belofte van kom bij mij, want dan …… Ben je over 3 maand topfit, superdun, gespiert of….Waarom niet? Omdat dit gewoon niet te voorspellen is en jouw motivatie en inspanning het resultaat zullen bepalen!

Wat ik dan wel voor jou doe?

-persoonlijk plan maken, rekening houdend met jou wensen, doelen en haalbaarheid.
-jou helpen zoek naar je SMART
-ik zorg in de Belle Health App voor motivatie, gezelligheid, uitdaging, ik maak interesse groepen waar je contact kunt zoeken met medestrijders en voor zie je daar 24/7 van tips, trainingsschema’s en recepten.
-sporten niet verplicht, maar zorgt voor een sneller resultaat, dit kan via een beweeggroep van Belle HEalth, maar ook online via de Belle Health App, maar ook werk ik samen met leuke beweegpartners!
-bewegen is prima, samen bewegen nog leuker, is het motto van de beweeggroepen
-leer zelf gezond eten, vragen stellen,  volg workshops en geef elkaar tips in de Belle Health App
-bewust maken van de tijd die het kost (alle veranderingen kosten inspanning en tijd)
-aanspreekpunt voor al je vragen en een luisterend oor bij moeilijke momenten
-geen crashdieet, maar gezond tussen de 0,5 en 1 kg afvallen per week afhankelijk van het behandelplan
-sportgericht doel behalen door middel van leefstijl, sportvoeding met waar nodig supplementen
-vaak (deels) vergoed via de aanvullende zorgverzekering, dus zonder eigen risico                                                                                                                                  -powermama programma, fit je zwangerschap in en weer uit!

Anoek Meijer, Belle Health

          

Zoek je een professionele vitaliteitscoach met diverse extra opleidingen, dan bent u bij mij aan het juiste adres! Samen gaan we het doel bepalen en daar stemmen we het persoonlijke behandelplan op af. Ook als het doel afvallen is zal het geen crash dieet worden, maar een gedragsverandering, voor de langere termijn zodat het resultaat ook vol te houden is! Dus op naar de beste versie van jezelf te worden!

De werkwijze is altijd verschillend, omdat ik voor iedereen een persoonlijk plan maak. Maar een informatiegesprek en 1e  keer wegen is altijd gratis en dan kunnen we bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen op gebied van vitaliteit of voeding.

Belle health is ingeschreven bij de Kvk en heeft een AGB-code, maar ook staan wij bij diverse beroepsverenigingen ingeschreven, zoals de BGN, PuurGezond en bij PowerMama programma, daardoor is vergoeding via de aanvullende zorgverzekering vaak mogelijk, altijd zonder eigen risico.

Ook zijn wij lid van het Healthy Ageining Network De gezondste coalitie van Nederland, Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), zet zich in voor Meer Gezonde Jaren. Wij mobiliseren alle ondernemers, denkers en beslissers die bij kunnen dragen aan een gezondere regio. Samen bouwen we aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot een gezonde omgeving, zingeving en sociale samenhang.

Btw nummer NL001404318B20
Kvk 04069393
BGN-lidmaatschapsnummer 3927
AGB code: 90062925

Advies van een geregistreerd BGN lid, dan heeft U afhankelijk van uw zorgverzekering recht op een vergoeding, zonder eigen risico. Dit kunt u zelf via onderstaande link bekijken.

Heb ik recht op vergoeding via de zorgverzekering?

logo2

Mijn verhaal uit ervaringsdeskundigheid op gewicht, vitaliteit, pijnmanagement en positieve gezondheid:

Sinds mijn zwangerschap (15 jaar) ben ik in de loop der jaren steeds een paar kg gegroeid tot ik in 2008 mezelf op foto’s zag en dacht nu is het gebeurd. Ik woog op dat moment 115 kg en viel af tot 75 kg. In 2012  kreeg ik een auto ongeluk met chronische pijnklachten (later bleek fibromyalgie en CVS)  als gevolg. Waardoor ik weinig bewoog omdat ik bij alles pijn had. Tot ik in 2014  naar revalidatie therapie ging.  Wegen deed ik niet omdat ik wist dat ik er niet blij van werd. En daar kwam de omslag in mijn leven! Mijn eigen bedrijf knipkar “Belle hair” zou gaan veranderen in “Belle Health”. Waar ik vroegen mijn klanten van de buitenkant een nieuwe look gaf, hoop ik nu de binnenkant te kunnen veranderen. Als geen ander weet ik hoe het is om je hele leven om te gooien qua werk, je eigen doen en laten, maar daarmee ook de mensen om je heen! Zelf ben ik begon met wandelen en ben ik nu zover dat ik crossfit (voor iedereen aan te passen op eigen niveau), hardloop (mijn eerste duomarathon in Sept 2018 gehad), crosstriatlon en obstacle runs pak ik ook nog weleens mee.  Op dit moment weeg ik 87 kg maar is mijn doel om mijn vetpercentage te verlagen en geen spiermassa te verliezen. Ik ben nu dus wel paar kg zwaarder maar dat komt ook doordat ik nu sport en veel krachttraining doe. Daarom ben ik niet alleen voedingsdeskundige maar ook ervaringscoach en weet dus precies hoe moeilijk het soms kan zijn. Maar een wijze les die ik dus zelf ook heb geleerd is als je er keihard voor werkt mag je trots zijn op wat je bereikt hebt. Ook al zal het niet altijd makkelijk gaan en zal je soms teleurstellingen te verwerken krijgen.

IMG_1128.facebook_1466369068346

Juni 2016                                Juni 2008

Naar mijn opleiding gewichtsconsulent ben ik dus ook de opleiding sportvoeding en supplementen gaan. Dit gewoon uit interesse en eigenlijk ook omdat in het sportwereldje iedereen, maar van alles eet en slikt zonder dat ze weten waarom en of het gezond is. En juist dat is voor mij het belangrijkste. Jezelf gezond en vitaal voelen! De beste versie van jezelf worden! Zelf ben ik natuurlijk niet meer “gezond” met mijn chronische ziekte, maar ik voel me gezonder als ooit ervoor, Ik weet hoe belangrijk bewegen, sport en gezond eten is. Als ik dit niet doe heb ik meer pijnklachten.

Hier kwam dus op een gegeven moment ook de wens uit om vitaliteitscoach te worden, want achter bijna elk “probleem met eten” zit een verhaal. En wat is nu een mooi gewicht als er geen mooi verhaal is en je je daardoor nog steeds ongelukkig blijft voelen?

Met positief@work, het nieuwste bedrijfsonderdeel, werk ik op dezelfde manier en hetzelfde doel, alleen dan samen met diverse partners en binnen bedrijven of grotere trajecten in opdracht.