workshop: supermarktsafari

Zoveel keuze in de supermarkt. Hoe maak je een lekkere en gezonde keuze?

Ga dan mee op supermarkt tour. Een uur boordevol praktische informatie en de mogelijkheid om als je vragen te stellen.

https://www.nu.nl/wetenschap/5887284/waarom-zijn-mensen-die-voedseletiketten-lezen-gezonder.html

Op het gebied van voeding valt er veel te kiezen. Het begint al bij de keuze waar je boodschappen doet: de supermarkt, bio-winkel, internet of op de markt? Maar eenmaal ‘binnen’ is de keuze er reuze. Wat is nou gezond en dus echt goed voor je? De supermarkttour is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil weten over hoe je gezond boodschappen doet. Voor vrouwen die wel wat praktische tips en informatie kunnen gebruiken hoe je het hoofd biedt aan al die ‘gezondheidsclaims’ en verleidingen die je dagelijks in de supermarkt tegenkomt.

Je leert welke producten gezond zijn, welke beste keuzes je kunt maken in de supermarkt. Zo wordt het makkelijker voor jou om de juiste keuzes te maken. Je boodschappentas en dus ook je kastjes worden daarna makkelijker gevuld met échte gezonde keuzes. En dat is mooi want de inhoud van jouw boodschappentas bepaalt jouw gewicht en je gezondheid.

Vol = Vol dus meld je snel aan! Leer alles over gezonde producten, etiketten lezen, portiegrootte en krijg veel handige tips. Aanmelden kan door te mailen naar info@bellehealth.nl