Hallo normaal leven (herfst)

Voor de meesten is de vakantie weer ten einde. Het normale leven gaat weer beginnen, de balanstijd (stabiel gewicht) is weer voorbij, de kinderen gaan (bijna) weer naar school en WIJ…….. gaan weer verder met ons traject. Of het traject nou is om goed voor jezelf te zorgen, gezond te eten, je gelukkig, fit, vitaal, blij te voelen, afvallen, aankomen of betere sportprestaties dat maakt niet uit, want het is een ieder zijn eigen doel, maar de manier hoe je kiest om je doel te behalen dat is het BELANGRIJKSTE. Kies iets wat bij je past, wat je leuk/belangrijk vind en verzamel de daarvoor juiste mensen om je heen en vooral maak gebruik van elkaar als je het nodig hebt! Gebruik hiervoor de belle health app volg, motiveer en help elkaar! Doe mee aan de winactie, plaats foto’s, deel je struggles, spreek samen af voor beweging, ……
Hoe kan ik je hierbij helpen?
1. Ik zorg om de Belle Health App zoveel mogelijk jullie te helpen met trainingen, tips en interesse groepen. Mis je iets laat het horen!
2. Start of ga weer verder met ons persoonlijke plan voor jou!
3. Volg korte trajecten met intensieve begeleiding in oktober start er weer een groep voor 3 maand
4. Weet je zelf al best veel, maar heb je toch de stok achter de deur nodig en vind je het belangrijk om toch over bepaalde onderwerpen meer te weten te komen volg dan de maandelijkse inloop!  Deze is elke 2e dinsdag om 13 u en elke 2e donderdag om 19.30 uur en duurt ongeveer 1 uur. Deze kun je uiteraard ook naast andere trajecten volgen. Een keer niet aanwezig in de App komt de presentatie ook te staan en kun je altijd nazien. Kosten september-december 2018 € 50,-
aanmelden: klik hier!
Omdat velen niet weten hoe de INLOOP workshop gaat is die van september toegankelijk voor iedereen en kan je na de INLOOP nog beslissen wat je gaat doen. Dus bij deze nodig ik je uit om het te ervaren, mail je even als je komt?
INLOOP Workshop SEPTEMBER na onderzoek van 4e jaarsstudent Toegepaste Psychologie met als doel een workshop Duurzame Gredragsverandering, met betrekking tot een gezonde leefstijl, te ontwikkelen.
De ontwikkelde training staat in het teken van het volhouden van gedragsverandering op het gebied van een gezonde leefstijl. Bij deze nodig ik jullie uit om deel te nemen. Er zijn 2 x14 deelname plaatsen beschikbaar.

Wat doen we:
Uiteraard eerst wegen, koffie/thee inschenken en dan start de workshop. Deze workshop is door middel van verschillende werkvormen, ondersteund door praktische-, theoretische- en wetenschappelijke onderbouwing, gaan we S.M.A.R.T. doelen formuleren én geven we handvatten om na de workshop met een haalbaar plan aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om duurzame vervolgstappen te kunnen maken op weg naar jouw gewenste leefstijl.

Kosten voor deze INLOOP workshop voor niet coachees € 15,-. voor coachees (je bent coachee als je in het systeem staat) € 10,- en voor degenen die de al op hebben gegeven voor de INLOOP is het al betaald. Uiteraard is ook hiervoor de vergoeding van je zorgverzekering te gebruiken, dus eigenlijk is het gratis! Wat is dus nog je excuus om niet te gaan?