start vandaag nog……………..

INVESTEER IN JEZELF (en je doel) EN NIET IN ………..
Sprookjes!!! Denk logische na dingen die te mooi klinken om waar te zijn veelal ook gewoon niet waar. Een poedertje dit een pilletje zo, de oplossing? Nee je leefstijl veranderen is de oplossing, want elk (crash) dieet werkt maar als je niks blijvend verandert, blijf je jojoën daarom is een persoonlijk plan ook zo belangrijk. Het moet bij jou pssen qua leefstijl, tijd, gezinssituatie, werk, huidige beweegpatroon enz.
Veel mensen beginnen fanatiek bij een sportschool (meestal ook meteen voor een jaar #stokachterdedeur), nieuwe sportkleding, duur sporthorloge, inschrijven voor een( hardloop)wedstrijd, starten met een crashdieet en dit alles zonder echt plan.
Waardoor je na een poos het opgeeft, omdat het niet bij je past!

Nee niet echt spannend dit verhaal maar wel functioneel en nee ook niet heel snel afvallen maar ja het is er ook niet in 1 dag bij opgekomen! En ja je zult er zelf je best voor moeten doen en ja soms zul je een keer iets over moeten slaan, maar ja dat is jou keus en die kan niemand voor jou maken!

Ik kan jou alleen helpen een plan op te zetten en tips& tricks geven om het doel te gaan bereiken op een manier die bij jou past maar je zult het zelf moeten doen!
-persoonlijk plan en contact
-jou SMARTdoel
-kijken wat bij jou past en haalbaar is
-sporten niet verplicht
-bewegen is prima
-leer zelf gezond eten
-bewust maken van de tijd die het kost
-samen doel bereiken
-geen crashdieet maar gezond tussen de 0,5 en 1 kg afvallen per week
-sportgericht doel behalen
-vaak (deels)vergoed via de aanvullende zorgverzekering

Stuur een mail naar foodiebellehealth@gmail.com
whatsApp / bellen 06-15248167
website www.bellehealth.nl