Belle health app met activity tracker voor een gezonde leefstijl

Gezonder door het leven en elkaar motiveren !

Fit en gezond door het leven, dat willen we allemaal wel. Gezonder eten, meer bewegen en genoeg ontspannen.
Maar hoe doet u dat?

Gezonder leven, maar hoe? Belle Health inspireert en motiveert u om met leuke, kleine stappen een gezonde leefstijl in te passen in uw leven. Bovendien helpt de app bij het volhouden van uw gezonde gewoontes. Voor bedrijven of andere groepen wordt er een eigen groep aangemaakt waardoor je tegen elkaar kunt strijden in verschillende uitdagingen door middel van fitpunten. De uitdagingen in deze groepen worden gekoppeld aan de gegeven workshop. Tijdens deze workshop word er ook een impedantie weging gedaan waardoor je je resultaat qua gewicht, vocht-, spier- en vetmassa kunt bijhouden.

Geen tijd voor sport?

Met een paar stappen per dag extra verbetert u uw conditie. Een ommetje in uw lunchpauze, de trap in plaats van de lift. Met de tips van Belle Health komt u makkelijk aan nog meer beweging. Ook zal er regelmatig een nieuwe training of oefeningen in de app gezet worden zodat er voor iedereen een leuk te volgen beweegprogramma is. Dit zal de ene keer een thuistraining zijn en de andere keer een training voor een sportschool of een keer een hardloopschema.

Gezonde voeding is onmisbaar

Wat is nou gezond eten? Door sociale media zien veel mensen tegenwoordig de bomen door het bos niet meer! Iedereen mag zich voedingscoach noemen zonder opleiding en daardoor krijg je de meest vreemde hypes. Als je maar een bekende naam hebt en een goed figuur zul je daardoor duizenden volgers krijgen en dan is het volgens een heleboel mens ook in 1 keer waar wat je verkondigd. Belle Health is aangesloten bij de bgn (daardoor vaak vergoeding via de aanvullende zorgverzekering) en werkt daarom met de richtlijn gezonde voeding, omdat dat op wetenschappelijke bewijzen gebaseerd is. Niet echt spannend maar wel functioneel. Ook heb ik mijn opleiding sportvoeding en supplementen afgerond en kan daardoor jou/jullie helpen bij elk te behalen doel. Of het nu gaat om gezond eten, afvallen, spieren opbouwen of zo goed mogelijk presteren tijdens je sport. 70% voeding en 30% beweging! Daarom zit er in de app ook een eetdagboek, waarin ik zo nodig mee kan kijken en dus direct tips of advies geven.

 

Ook zal er in de app regelmatig een gezond recept geplaatst worden . Dan weet u zeker dat u gezond bezig bent. En u doet ook nog eens inspiratie op voor nieuwe recepten. Lekker, gezond en ook nog snel klaar. Dus hoe makkelijk wilt u het hebben?

Slaap en rust

Werk, beweging en sport is natuurlijk belangrijk maar ook slaap en rust is heel belangrijk. Uw spieren groeien tijdens rust. Uw cortisol (stresshormoon) neemt af tijdens u slaap. U wordt uitgerust en energiek wakker en daardoor kunt u de volgende dag er weer vol tegen aan. Bij regelmatig onvoldoende slaap zal u minder goed functioneren en een slechtere weerstand hebben, waardoor er allerlei lichamelijke klachten kunnen ontstaan. In de app kunt u ook zien hoeveel u slaapt en waar nodig hier ook verbetering in aanbrengen!