FitAid

Fitaid verkooppunt

Fitaid bestellen via foodiebellehealth@gmail.com    € 2,75 per stuk   4 stuks € 10,- bezorgkosten voor koper.

0ce9256f5756 Print fitaid_danbailey fitaidxfit ss-web-profile-_3-compressor_1 ss-web-profile-_4-compressor_1

FITAID is het perfecte supplement drankje om voor en na de workout te drinken. Als jij je zwaar voelt voor de workout, FITAID bevat B complex, extract van Groene Thee Balderen en Quercetine voor een natuurlijke aanzet zonder je te laten trillen. Als jij op zoek bent naar beter herstel na de workout dan heeft FITAID gebonden aminozuren (BCAAs), L-Glutamine, L-Arginine, Vitamine C, Vitamine D3, Glucosamine, Kurkuma, CoQ10 en ruwe organische agave om het glycogeenraam te stimuleren en jouw lichaam een compleet en schoon herstel te bieden. Geniet van een ijskoud blikje met een lichte tropische smaak.

INGREDIËNTEN

BCAA’s, GLUTAMINE
Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en zijn essentieel voor het herstel van sieren en pezen. FITAID bevat de aminozuren Argenine en Glutamine die helpen om de twee soorten kracht op te bouwen en te handhaven kracht voor maximale tilkracht en snelheid voor Olympische lifts. BCAA’s (branched-chain amino acids) verminderen de afbraak van spieren tijdens zware workouts.
OMEGA 3 vetten, CoQ10
Superieure prestaties van cardiovasculaire gezondheid is een van de belangrijkste doelen van de elite atleet. CoQ10 en omega 3 vetten zijn essentieel voor de cardiovasculaire gezondheid en om te beschermen tegen ziektes rond hart en kransslagaders, maar vanwege de prijs zul je ze niet vinden in de typische sportdrankje of vitamine producten. Helaas, FITAID echt niet zo typisch.
GLUCOSAMINE, QUERCETINE, KURKUMA De werking van zeer intensieve fitness training kan leiden tot problemen met ontstekingen van gewrichten en spieren, waarbij onnodige stijfheid en pijn het gevolg is. Glucosomine is alom gebruikt vanwege omdat het bijdraagt aan gezonde gewrichten en Kurkuma en Quercetine kan helpen met het verminderen van die zwakte na de workout. Je zult klaar zijn om direct de ring weer in te gaan. B COMPLEXEN, GROENE THEE
Een veeleisende workout vraagt conditie en uithoudingsvermogen in combinatie met kracht en snelheid. Het hoge suikergehalte en de cafeïne in energiedrankje zijn niet dat wat je nodig hebt. De Vitamines B in FITAID bieden de betrouwbare en consistente energie die jouw lichaam van je vraagt tijdens een intense workout, en de milde dosis cafeine die door het groene thee extract wordt toegevoegd geeft je een boost die je nodig hebt voor snelle bewegingen.
VITAMINES C, D EN E Krachtig door een zware workout geeft veel stress aan het lichaam. Vitamines C, D en E zitten in FITAID om je weerstand te versterken en je immuunsysteem een extra opkikker te geven aan een workout.
CALCIUM, MAGNESIUM, KALIUM
Elektrolyten reguleren de zenuw en spierfuncties, de hydratering van het lichaam en helpen bij het herstellen van beschadigde huid. De FITAID formule bevat de elektrolyten Magnesium, Kalium en Calcium. We hebben Natrium overgeslagen omdat het te veel geconsumeerd wordt in de Amerikaanse levensgewoonten