Weekmenu

Weekmenu’s, om je leefstijl te veranderen is een weekmenu niet altijd een handig middel om in te zetten, want je leert er eigenlijk niks van en het kan zo zijn dat het niet bij jou past, waardoor je, als je op gewicht bent, als je met de weekmenu’s stopt, je weer in je oude patroon valt, omdat je niet weet waarom je bijvoorbeeld iets at en hoeveel.

Vandaar dat de voorkeur bij Belle Health is om 1 weekmenu te maken en daarmee zelf met behulp van je variatielijst te variëren.

Uiteraard kun je hier natuurlijk hulp voor krijgen tijdens je consulten of een workshop “Weekmenu maken” volgen.

Maar ook kan het soms zo zijn dat je even in een drukke periode in je leven zit en even geen puf hebt of gewoon als je keer iets anders wilt eten, wisseling van het seizoen, andere ritme in je leven, andere belangrijkere zaken waardoor je even geen tijd hebt om zelf te plannen. Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een weekmenu abonnement € 40,- per maand/per maand opzegbaar of eenmalig € 12,50

Weten hoe het menu er ongeveer uitziet? Download hierboven de PDF versie met als Thema Snel koken. Ook kun je ervoor kiezen dat we hem je in de BelleHealthApp zetten.