PowerMama® Leefstijl

PowerMama®: trainen tijdens en na de zwangerschap

Het 12-weekse PowerMama® Leefstijl is een volledig uitgewerkt trainingsprogramma voor vrouwen die zwanger zijn of terug komen na de bevalling. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen als de bekkenbodem. Dit alles door middel van functionele bewegingen.

Na afloop van het PowerMama® Programma zijn de zwangere dames sterk en fit voor de bevallen en hebben nieuwe moeders een goede basis opgebouwd en zijn gewend aan het sporten met hun ‘nieuwe’ lijf.  Deelnemers weten waar ze op moeten letten tijdens het trainen. Ze hebben een goede ademhaling en bewegingspatroon, tijdens de training en in het dagelijks leven.

Het PowerMama® Programma is voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent zijn bevallen of nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals incontinentie, bekkenklachten of bijvoorbeeld een diastase.

PowerMama® Lifestyle

PowerMama® Lifestyle is een volledig uitgewerkt leefstijl programma van 12 weken. De deelnemers sporten één keer per week en doen daarnaast elke week een challenge op gebied van: gezonde voeding, ontspanning en mindset. Het programma is te volgen door (drukke) moeders. De maximale groepsgrootte is 6 personen. De moeders doen dit samen en communiceren over de challenges in de BelleHealthApp.