Borrel Bubbel Bruis

Voel je goed tijdens de feestdagen

PERSBERICHT –

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Best een uitdaging als je op je gewicht let. Daarom start Belle Health vanaf vrijdag 1 november, samen met de overkoepelende beroepsvereniging,  de campagne ‘Borrel, Bubbel, Bruis!

Bewuste keuzes in een maand vol overvloed

Belle Health: “Met kleine veranderingen kun je er iedere dag voor kiezen om jezelf fijner, gezonder en energieker te voelen. Zelfs – of misschien wel juíst – tijdens de feestdagen. Ik laat mensen graag zien dat genieten en gezond hand-in-hand kunnen gaan”. Via de Facebook en besloten app van Belle Health delen we gedurende de campagne dagelijks tips en recepten van gezonde borrelhapjes en feestelijke, bruisende drankjes zonder alcohol.

Speciaal aanbod

Daarnaast hebben we de komende periode een speciaal aanbod. Daarover later meer! Volg hiervoor de sociale media.

Bezoek Belle Health

Op 2 november kun je kennismaken met Belle health tijdens de open bedrijven dagen.  Belle Health is dan aanwezig in de bibliotheek in Klazienaveen, van 10 t/m 12 uur, waar bezoekers mee kunnen doen aan een GRATIS workshop, ook kun je je aanmelden voor een GRATIS begeleidingstraject Voel je goed!.