Nieuwe groepscursus start in September ism Vitality PT Emmen

deze cursus wordt gegeven met vitality Pt aan de vitus beringstraat 2 Emmen.

Het 13-wekenprogramma maakt gebruik van een uniek werkboek twv € 25,-. Dit 140 pagina’s dikke werkboek staat vol met interessante informatie en tips, lekkere gezonde recepten en leuke oefeningen en opdrachten.

Tijdens het 13-wekenprogramma krijg je eigen werkboek waarmee je thuis actief aan de slag gaat. Door de opdrachten en oefeningen in het werkboek ontdek je hoe je zelf je levensstijl en eetgedrag kan veranderen. Als je het hele werkboek hebt doorlopen, heb je een persoonlijk naslagwerk en een goede basis voor een blijvend gezond gewicht de rest van je leven. Het werkboek is positief ingestoken en gaat uit van jouw eigen kracht. Je kan namelijk veel meer dan je zelf denkt!

Onderwerpen van de groepscursus
Hieronder staan de onderwerpen die in het werkboek staan, maar er staat zoveel meer in dan dit. Het is alleen te teveel om het hier allemaal op te noemen. Elk week bestaat uit circa 10 pagina’s en er is voldoende ruimte om alle opdrachten uit te werken en aantekeningen te maken. Het is echt een boek om lekker mee aan de slag te gaan!

Week 1 Aan de slag
Week 2 Slim plannen
Week 3 Bewuster eten
Week 4 Gezonder eten
Week 5 Gewoontes veranderen
Week 6 Keep on going!
Week 7 Kom in beweging
Week 8 Letten op vetten
Week 9 Weg met de stress
Week 10 Suiker op het etiket
Week 11 Weet wat je eet!
Week 12 Genieten op vakantie
Week 13 Jouw gezonde leefstijl

De eerst afspraak is een persoonlijke intake we gaan dan je eigen doel op papier zetten. Ook gaan we deze afspraak je begin meting doen. Hierbij worden de kilo’s, cm’s, vocht-, vet- en spiermassa gewogen. Ook word je BMR bepaald om te kijken of je geschikt bent voor het programma. Zo ja? Dan gaan we starten. Zo nee? Dan kan het zijn dat ik wat dingen aan ga passen of ik bied een passend alternatief.

De 6 momenten die daarop volgen zijn groepsmomenten op Maandag van 12.30u tot 14.30 u.

De datums zijn onder voorbehoud: 4 september, 18 september, 9 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november.

Het eerste uur gaan we met het werkboek bezig en behandelen we de onderwerpen die voor die week op het programma staan. Het daarop volgende uur zal Remi van Vitality PT Emmen een uur met jullie gaan bewegen op eigen niveau.

Dit totaal pakket kost € 170,-  in de meeste gevallen wordt door steeds meer zorgverzekeraars volledig of voor een gedeelte vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
Dit kost jou geen eigen risico!
Informeer naar de hoogte van jouw vergoeding bij je zorgverzekeraar ( voedingsadvies door BGN-gewichtsconsulent) of bij mij.