Lisa Schepers Crossfit

Dit weekend doet Lisa mee aan #thedutchthrowdown moedig jij haar ook aan tijdens haar eerste crossfitwedstrijd met een vind ik leuk? ? Zet hem op topper! Je kunt het?

He hoi! Ik ben Lisa en Anoek heeft mij gevraagd om mijn verhaal met jullie te delen. Ongeveer 2,5 jaar geleden heeft selena mij kennis laten maken met crossfit. Ik kon toen nog geen 800m rennen, had nog nooit van een deadlift gehoord en mijn vetpercentage zat naar mijn mening beschamend genoeg dik over de 40%! Maar goed, voor elk probleem is een oplossing right? Al snel ging mijn abonnement van 2x pw naar onbeperkt. Ontmoette steeds meer leuke, positieve en onbevooroordeelde mensen die mij erg hebben gemotiveerd. Zo ontmoette ik ook Anoek (eigenaresse van Belle Health). Door een voedingsschema van anouk te combineren met crossfit zit ik inmiddels op een vetpercentage van 26,3%. En waar ik 2,5 jaar geleden nog niet eens 800m kon rennen, mag ik aankomend weekend knallen op de finales van “The Ducth Throwdown” in Brabant.
Wat ik vaak hoor van mensen als ik over crossfit of mijn voeding vertel, is dat mensen vooraf al concluderen dat ze het toch niet kunnen of hier geen tijd voor hebben. Zo zonde vind ik dat, je leeft maar 1x en wat is er nou belangrijker dan goed voor jezelf te zorgen? Mijn visie is elke dag het beste uit mezelf te halen. Ik vergelijk mezelf nooit met een ander omdat ik dat niet realistisch vind. Ook ik doe niet alles perfect, zondig wel eens qua voeding, maar ik zal voor mijzelf doelen blijven stellen. Ik ben van mening dat het ook goed is om trots te zijn op wat je al hebt bereikt en dat als motivatie te gebruiken om elke dag jezelf te verbeteren. Als ik het kan, kan jij het ook! Be the best version of yourself! ?
Liefs Lisa